Jawel, beste mensen! Na ruim 4 maanden radiostilte is het over 2 weken eindelijk weer tijd voor een spiksplinternieuw Chute-seizoen!!
De afgelopen week waren we in Nieuwendijk als Chute alweer een beetje actief omdat we net als vorig jaar de Wandelvierdaagse gelopen hebben. Elke avond was er een leuke opkomst waardoor we alle vier de dagen met een mooi groepje hebben gelopen. Ook omdat het weer een stuk beter was dan vorig jaar (toen we op de eerste avond al volledig kapot regenden) was deze week ook weer een groot succes!
Op zondag 20 september is het dan zover, want dan begint het Chuteseizoen 2009-2010 pas echt. Vanaf ongeveer 19:30 ben je dan elke zondagavond weer van harte welkom in “ de Inloop” naast de Gereformeerde Kerk van Nieuwendijk voor een goed gevulde avond met discussies, spelletjes en natuurlijk een hoop lol! Entree is net zoals vorig jaar 1 euro, maar de eerste avond is voor iedereen gratis. Hopelijk dus tot 20 september!

PS: Je ontvangt komende week nog een uitnodiging!

PS2: De foto’s van het kamp staan eindelijk online!! Omdat we zo blij waren hebben we daarom meteen ook maar de foto’s van de wandelvierdaagse online gezet. Ze staan zoals gewoonlijk op de Foto-pagina (en op de vernieuwde Chute-Hyves)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.