Het kan jullie bijna niet ontgaan zijn dat het toch alweer een hele tijd geleden is dat onze site voor het laatst een écht écht fonkelnieuw nieuwsbericht heeft gehad… om precies te zijn was het laatste nieuwsbericht met Sinterklaas 2010, dus het wordt hoog tijd voor weer een verse update! Niet alleen nieuws dit keer, want ook de website zelf heeft na 5 jaar een complete make-over gekregen. Kijk dus maar goed!

Het afgelopen jaar is er natuurlijk weer een enorme berg gebeurd. Hieronder even een korte samenvatting van alle hoogtepunten die hebben plaatsgevonden sinds november 2010:

  • We zijn inmiddels al weer 2x(!) op Herderstocht geweest. In 2010 lag er net als in 2009 een halve meter sneeuw, en in 2011 (vorige week) lag er wat minder sneeuw, maar was de tocht minstens zo spectaculair!
  • In februari zijn we naar goed gebruik wezen schaatsen, dit keer weer op de vertrouwde ijsbaan in Breda, en wederom was het erg gezellig!
  • In april was het tijd voor het jaarlijkse Chuteweekend, en dit keer zijn we redelijk dicht bij huis gebleven, om precies te zijn in De Moer. We hebben weer een aantal geweldige spellen gedaan, stunts uitgehaald en natuurlijk een heleboel gezelligheid gehad met elkaar. Er is ook een film verschenen die het leed nog eens goed in beeld brengt, als je deze (nog eens) wilt zien moet je even contact opnemen met Niels.
  • De jaarmarkt stond dit jaar in het teken van een nieuw experiment: in plaats van ons gebruikelijke programma met allerlei kunst- en vliegwerk hebben we dit jaar iets nieuws geprobeerd, namelijk een quiz over Nieuwendijk, met daarnaast een prijsvraag lolly’s raden voor de allerkleinsten. Een groot succes, want nog nooit hebben we zoveel deelnemers geteld!
  • In september begon het seizoen 2011-2012, met als vaste traditie twee weken ervoor de Avondvierdaagse. Een aantal Chuters trok de stoute wandelschoenen aan en deed mee aan deze barre onderneming, waarbij slagregens en andere tegenslagen het de dappere jongeren nog knap moeilijk maakten. Een aantal foto’s staat bij de fotopagina.

Inmiddels is het nieuwe seizoen alweer een aantal maanden goed op gang en beginnen de dagen alweer langer te worden. De eerstkomende belangrijke gebeurtenis op de agenda is het Nieuwjaarsgala! Zoals elk jaar zullen we weer een fantastisch gala organiseren en net als vorig jaar lijkt het ons leuk om met z’n allen wat te gaan eten. Lijkt dit je ook leuk? Geef je dan snel op bij Niels, via nielscolijn@gmail.com! De kosten voor deelname zijn maar 3 euro, dus dat valt reuze mee!

Nu onze website weer up-to-date is is het onze bedoeling om dat ook zo proberen te houden. Kijk dus regelmatig op deze site voor verse nieuwsberichten en nieuwe foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.