EIN DE LIJK! Na een jaar wachten is het moment weer daar: Chutekamp 2020!!!

Na alle geslaagde jaren ziet heel de Chute weer naar dit magistrale weekend uit. Ben je dit jaar één of meerdere avonden op de chute geweest, mag je al mee op Chutekamp. Dus voor degene die graag meewillen maar nog niet bij de Chute aanwezig zijn geweest: Tijd zat! 
En dit jaar is het natuurlijk extra bijzonder omdat we een nieuw decennium in zijn gegaan. Dus genoeg reden om er weer tegen aan te kunnen

 Chutekamp zou eerst plaatsvinden op 24, 25 en 26 april. Maar vanwege de Covid situatie is dit verplaatst naar 11-13 september. vertrek en aankomstijden volgen. De activiteiten die wij op Chutekamp doen worden door de chuters zelf bedacht. Normaal wordt dit op de chuteavond voor chutekamp gedaan. Hoe we dit nu op gaan lossen hoor je snel. Dus als je nu al geniale ingevingen hebt, kan je ze het best even opschrijven voordat je ze vergeet. De Chuteleden gaan weer hun eigen grenzen over want het kampgebouw staat dit jaar in Essen, net over de grens bij onze prachtige zuiderburen.  De kosten zijn vijfendertig euro per persoon; wil je wat meer geven, is dat altijd welkom. Wil je het geld overmaken, kost het je helaas één euro meer in verband met de kosten om geld van de Chuterekening af te halen. inschrijvingen zijn nu geopend!

Ken jij nog iemand waarvan je denkt dat hij of zij chutekamp echt tof zou vinden? laat ze dan vooral meegaan want hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Laten we met heel de Chutefamilie ervoor zorgen dat Chutekamp 2020 weer een daverend succes wordt!

Zijn er dingen niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar info@dechute.nl of DM ons via instagram @dechute.nieuwendijk

Inschrijven kan hier beneden.

Voor de betaling of overige vragen, stuur een bericht naar Huub van Breugel.

nog zoveel nachtjes totdat chutekamp begint