EIN DE LIJK! Na een jaar wachten is het moment weer daar: Chutekamp 2018!!!

Na alle geslaagde jaren ziet heel de Chute weer naar dit magistrale weekend uit. Ben je dit jaar één of meerdere avonden op de chute geweest, mag je al mee op Chutekamp. Dus voor degene die graag meewillen maar nog niet bij de Chute hebben gezeten: Tijd zat! 
En we hebben dit jaar een primeur, voor het eerst in Chutegeschiedenis hebben de Webmasters het voor elkaar gekregen om een online inschrijfblad te maken voor Chutekamp. Geen last van losse blaadjes en het vergeten hoe je letters moet schrijven, vanaf nu is het digitaal. 

 Chutekamp zal plaatsvinden op 13, 14 en 15 april. vertrek en aankomstijden volgen. Op 6 april zullen de verschillende spellen van het Chutekamp worden verdeeld en verzonnen, dus als je nu al geniale ingevingen hebt, kan je ze het best even opschrijven voordat je ze vergeet. Chutekamp vindt dit jaar plaats op bekend terrein: Westmalle. Hier zijn we twee jaar geleden ook geweest en zijn Badiaa, Alessa en Koos ontgroend.  De kosten zijn vijfendertig euro per persoon; wil je wat meer geven, is dat altijd welkom. Wil je het geld overmaken, kost het je helaas één euro meer in verband met de kosten om geld van de Chuterekening af te halen.

Laten we met heel de Chutefamilie ervoor zorgen dat Chutekamp 2018 weer een daverend succes wordt. 

 

Inschrijven Chutekamp 2019

  • graag 35 euro contant betalen aan onze penningmeester Huub van Breugel (uiterlijk één week voor Chutekamp), of 36 euro overmaken naar volgend bankrekeningnummer: NL74RABO0301540586 laat gelijk aan de penningmeester weten of je betaald hebt
 

Verification