Door de jaren heen is het bestuur al talloze keren van samenstelling veranderd. Mensen gaan, mensen vertrekken weer, maar (bijna) alle bestuursleden hebben tot nu toe één ding gemeen gehad: ze zetten zich met hun hele ziel en zaligheid in voor het behoud van hun favoriete vereniging en ze proberen elke avond weer een sterk thema neer te zetten.

Nu bestaat het dagelijks bestuur van de Chute uit de volgende mensen:

Joshua de Graaf – Secretaris

Lord buffel zit sinds seizoen 2015 – 2016 in het bestuur. Hij is vooral bekend als DJ Joshua S , en hij draait daarom meestal de muziek op de Chute. Verder is hij erg actief als Chute-lid en is hij er vooral om bekend elk jaar weer een fantastische muziek quiz in elkaar te zetten. 

Huub van Breugel – Webmaster/penningmeester

Buuh is vooral bekend als die spontane jongen die altijd lang op de Chute blijft hangen en zelfs doordeweeks naar de Chute gaat om te denken over de problemen op de Chute en hoe die verbetert kunnen worden. Daarom is hij sinds seizoen 2017 – 2018 lid van het bestuur van de Chute en aangezien hij een ICT opleiding volgde, verzorgt hij ook de media rondom de Chute. sinds het seizoen 2018-2019 heeft Buuh ook de taak van penningmeester van zijn liefdevolle zus Annelot overgenomen.

Dion Ermstrang – Webmaster

Diontontietontijn is sinds seizoen 2016-2017 lid van het Chutebestuur. Hij is een zeer actief lid op de Chute (ondanks dat hij  als bestuurslid 2 Chutekampen heeft gemist) en zorgt voor de digitale dingen rondom de Chute, inclusief deze site, samen met Buuh. 

Jasmijn van Andel – Voorzitter

Sinds de helft van het seizoen 2016-2017 zit Bertus bij het bestuur. Jasmijn is ons jongste bestuurslid, maar heeft desalniettemin altijd goede inbrengen en is als voorzitter degene die de vergaderingen start en onder controle houdt.  

Thijs Kraaij   – Algemeen bestuurslid

Thisco is ons nieuwste bestuurslid. Na een rustperiode van drie jaar is Thijs teruggekeerd op de thuisbasis van de Chute, om vervolgens in het seizoen 2018-2019 bijna direct bij het Chutebestuur aan te sluiten. Door Thijs zijn ervaring en nuchtere houding zal hij het bestuur goed aanvullen.

Mocht je een vraag hebben voor een van deze mensen, klik dan op de naam van die persoon om een e-mail te versturen.