Door de jaren heen is het bestuur al talloze keren van samenstelling veranderd. Mensen gaan, mensen vertrekken weer, maar (bijna) alle bestuursleden hebben tot nu toe één ding gemeen gehad: ze zetten zich met hun hele ziel en zaligheid in voor het behoud van hun favoriete vereniging en ze proberen elke avond weer een sterk thema neer te zetten.

Nu bestaat het dagelijks bestuur van de Chute uit de volgende mensen:

Joshua de Graaf – Secretaris

Joshua zit sinds seizoen 2015 – 2016 in het bestuur. Hij is vooral bekend als DJ JoshyG, en hij draait daarom meestal de muziek op de Chute. Verder is hij erg actief als Chute-lid en is hij er vooral om bekend elk jaar weer een fantastische muziek quiz in elkaar te zetten. 

Annelot van Breugel – Penningmeester

Sinds seizoen 2014 – 2015 is Annelot lid van het bestuur van de Chute en we kunnen wel zeggen dat ze nu al onmisbaar is. Als oudste bestuurslid heeft ze niet alleen de taak om nieuwe bestuursleden de kneepjes van het vak te leren, Ook zorgt ze ervoor dat de financiën van de Chute worden geregeld. haar avonden vaak origineel en met veel precisie in elkaar gezet.

Huub van Breugel – Webmaster

Buuh is vooral bekend als die spontane jongen die altijd lang op de Chute blijft hangen en zelfs doordeweeks naar de Chute gaat om te denken over de problemen op de Chute en hoe die verbetert kunnen worden. Daarom is hij sinds seizoen 2017 – 2018 lid van het bestuur van de Chute en aangezien hij een ICT opleiding volgt, verzorgt hij ook de media rondom de Chute. 

Dion Ermstrang – Webmaster

Dion is sinds seizoen 2016-2017 lid van het Chutebestuur. Hij is een zeer actief lid op de Chute (ondanks dat hij de laatste twee Chutekampen heeft gemist) en zorgt voor de digitale dingen rondom de Chute, inclusief deze site, samen met Buuh. 

Jasmijn van Andel – Voorzitter

Sinds de helft van het seizoen 2016-2017 zit Jasmijn bij het bestuur. Bertus is ons jongste bestuurslid, maar heeft desalniettemin altijd goede inbrengen en is als voorzitter degene die de vergaderingen start en onder controle houdt.  

 

Mocht je een vraag hebben voor een van deze mensen, klik dan op de naam van die persoon om een e-mail te versturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.